onsdag 27 januari 2010

Turbulenta ljuvliga tid

Har varit så sjukt godissugen ikväll. Lyckats hitta ett guldkorn i form av en gammal vitlöksbaguette i frysen som tillfälligt stillat mitt sug. Lyxade till det hela med en klick keso vid sidan av. Ljuvligt gott.

Återrapportering! Jag har fått inbetalningskortet för fotokursen nu, ska betala in så snart jag känner för det. Ser fortfarande väldigt mycket fram emot det! Var väl längesedan jag bloggade nu, men det händer massor av saker. Privat och socialt håller jag på och testar ut vad jag gillar. Mycket spännande och roligt. Jobbar på lite jongleringskunskaper. Karriärmässigt så trivs jag men det händer fullt med saker på jobbet som gör att jag inte riktigt hänger med. Känner väl att det strax är dags att trycka på paus för nya klienter och hinna ikapp med allt administrativt som slackat efter. Detta sätter sig lite på mitt psyke och gör mig förvirrad. Igår hade allt verkligen strulat till sig, jag hade missat att boka fika, lokaler och tolk mm. Idag har dock varit en väldigt bra dag!Tror aldrig jag varit så upp-och-ned som jag är nu.

Idag fick jag panik när jag skulle köra hem i snöstormen och varningssignal ljuder i företagets leasingbil. Körde in på närmast OK mack och bad om hjälp vilket de inte kunde då de var underbemmanade. Visade vilken av lamporna som lös och började leta i manualen. Det stod att den lyser då friskluftintaget är täkt och att motorn riskerar att överhettas. Försökte skotta bort all snö skitnoga (har verkligen öst ned) men lamp(helvetet) vägrade sluta lysa och singnalen ringa. Träffade en kund på OK som lovade att guida mig (känner ej till stan så väl) till skodaverkstaden. Jag kommer dit hela fem minuter innan de stänger och killen (hot!!!) som var ansvarig förklarar tydligt att no way att han kommer be killarna jobba över idag och att bilen måste gås igenom mekaniskt(?) när jag visar vilken lampa som lyser. Jag ber honom desperat ta en titt på bilen orolig för att jag i snöstormen ska behöva leta mig genom halva stan efter busstationen. Han följer mig ut och kör en lite bit. Han fastställde som värsta Bosse bildoktorn, och lite med skratten i halsen, att:
- eum, handbromsen har legat i.... Den var uppe några cm och fick bilen att signalera.
Jag blev en aning skamsen, men otroligt lättad innan jag tackade för hjälpen och snabbt körde därifrån.

2 kommentarer:

  1. Hehheehhe men Maya :) thats a girl thing :)

    SvaraRadera
  2. Att rycka i spaken så fort man får tillfälle? Eller vad menar du???

    SvaraRadera